ÀCID HIALURÒNIC

Què és l’àcid hialurònic?

És una substància que hidrata, estimula la producció de col.làgen i omple espais.
El produeix el nostre propi organisme, però hi ha factors com l’edat que provoquen una disminució de la capacitat que té l’organisme de fabricar-ne.

Existeixen diferents tipus d’àcid hialurònic?

Hi ha diferents tipus d’àcid hialurònic inclús dins la mateixa casa farmacèutica, el que canvia és la densitat i la reticulació del producte, amb una finalitat diferent per a cada tractament. Cada tipus de hialurònic està pensat per una zona anatòmica en concret. També un factor molt important a tenir en compte és el temps de duració i l’estimulació de col.làgen a l’hora d’escollir quin producte s’utilitza.

Quines zones es poden tractar?

– Arrugues periorals
– Solcs nasogenians
– Arrugues perioculars
– Arrugues de l’entrecella
– Milloria del contorn facial i mentó
– Augment de pòmuls
– Augment del volum dels llavis

Existeixen efectes secundaris?

No existeixen efectes secundaris sempre que l’àcid hialurònic utilitzat sigui un bon producte i 100% hialurònic. En ocasions es produeix una inflamació transitòria derivada de la mateixa punxada. La millora i els beneficis són molt evidents. El seu efecte apareix immediatament després de l’aplicació del producte i la seva duració pot variar entre 9-18 mesos, depenent de la zona tractada, de la presentació del producte utilitzada i del metabolisme del pacient.

Què es pot esperar durant el post-tractament?

Acostuma a aparèixer una inflamació localitzada i petits hematomes a la zona d’injecció, per això es pauta tractament amb cremes antiinflamatòries durant uns dies. De protocol es realitza una visita post-tractament al cap de 10 dies.